Пишете ни

Геотермични сондажи в Средогрив 3959

Работа: Геотермични сондажи в Средогрив 3959

 • Стани изпълнител на Геотермични сондажи в Средогрив 3959.

Професионални Геотермични сондажи в Средогрив 3959

 • Геотермични сондажи за термопомпени отоплителни и охладителни инсталации в Средогрив 3959.

Геотермични сондажи за термопомпени отоплителни и охладителни инсталации в Средогрив 3959


» Сондажни услуги в Средогрив 3959 » Геотермични сондажи

 • Сондажни Услуги

Геотермични сондажи в Средогрив 3959

Сдружение на Професионалните Сондьори в България

Геотермични сондажи за термопомпени отоплителни и охладителни инсталации в Средогрив 3959, ✅ Геотермични сондажи в Средогрив 3959 ☏ 0885055800. Геотермични сондажи за клиенти намиращи се на или около адрес улица Първа 32, център, Средогрив, община Чупрене, област Видин, п.к.3959.

Откриване на вода

Сондажи от 10 до 450 метра

Ø от 130 до 200 мм

Обсадни тръби

Филтриращ филц

Почистване с Еърлифт

0885055800

България Well Drilling подкрепя дарителството

България Well Drilling отделя 5% за дарения от посочената цена в договор.

Геотермични сондажи за термопомпени отоплителни и охладителни инсталации в Средогрив 3959, ✅ Геотермични сондажи в Средогрив 3959 ☏ 0885055800. Геотермични сондажи за клиенти намиращи се на или около адрес улица Първа 32, център, Средогрив, община Чупрене, област Видин, п.к.3959.Чрез нас като изпълнител Вие ще Дарите!

Избери Кауза

 • Геотермични сондажи

Геотермалната енергия извлечена чрез термопомпи може да се използва, както за отопление, така и за охлаждане на сгради. Геотермалната термопомпена инсталация за отопление може да се използва и за затопляне на вода за басейн. Системата може да бъде настроена автоматично да поддържа желаната температура.

Цени за Геотермични сондажи в Средогрив 3959

 • Сондажни Услуги

 • Проектиране на сондажи

Какво трябва да направим преди започването на сондажните дейности!

Определя се водонаситената зона

Предварително трябва да се направи проучване къде точно е водата и ориентировъчно на колко метра ще излезе.

Методи

Най-често се извършва от хора с медни пръчки (багети), с махало или други. Това е един от най-бюджетните варианти, съответно и информацията от такова проучване е съвсем ориентировъчна.

Друг начин да се установи къде е водният пласт е с посещение от хидрогеолог  на мястото и с апаратура да се сканира терена.Те измерват съпротивлението на земните пластове и установяват къде има предпоставки за водонаситени зони. Извършва се хидрогеоложки доклад, като в него се дава информация за отделните земни пластове като: дебелина на пласта и неговата плътност, пористост и проницаемост, вододайни зони. В доклада се дават препоръки за крайната дълбочина  на сондажа. Този метод дава най-висока точност.

Разбира се никой от методите не може да даде 100% гаранция, че ще излезе вода на посоченото място. Колкото проучването е по-добро и колкото повече информация се събере , толкова и  шансовете за успех с водата са по-големи!

След като проучването е направено, се преминава към сондажните дейности. Сондьорите се ръководят по предварителната информация от проучването, като по време на сондирането има характерни показатели за наличието на вода в почвата и се избира крайната дълбочина на сондажа.

Геотермични сондажи в Средогрив 3959 чрез България Well Drilling & probuildersbg.com:

 1. Сондажи и кладенци за вода Средогрив 3959
 2. Проектиране на сондажи Средогрив 3959
 3. Откриване на подземна вода Средогрив 3959
 4. Сондажи за вода Средогрив 3959
 5. Сондажни услуги Средогрив 3959
 6. Почистване на сондажи Средогрив 3959
 7. Цени за сондаж за вода Средогрив 3959
Геотермични сондажи в Средогрив 3959

Резултат в Google:

 • Услуга: Геотермични сондажи
 • Район: Средогрив 3959

 • Информация

Изграждане на сондажни кладенци

Специфична дейност с използване на специализирана техника и добре обучени професионалисти по водно сондиране в екипа. Целта на тази услуга е да се достигне до подпочвената вода и тя да стане достъпна за ползване. За целта е необходимо да се свържете с нас, за да извършим ( в удобно и за двете страни време) оглед на мястото за сондажи за вода, да обсъдим оптимално добрите размери на сондажният кладенец в зависимост от желаният дебит и наличният воден ресурс. След осъщественият оглед, започва фактическото просондиране от Ф152 до Ф315. Следва затръбяване с дебелостенни ПВЦ тръби и ерлифтно почистване на сондажният кладенец. За установяване на дебита на подпочвените води ние ви препоръчваме и извършване на опитно водочерпене.

геотермични сондажи в Средогрив 3959