Пишете ни

Проектиране на сондажи в Крепча 7845

Работа: Проектиране на сондажи в Крепча 7845

 • Стани изпълнител на Проектиране на сондажи в Крепча 7845.

Професионално Проектиране на сондажи в Крепча 7845

 • Проучване и проектиране на сондаж в Крепча 7845.

Проучване и проектиране на сондаж в Крепча 7845


» Сондажни услуги в Крепча 7845 » Проектиране на сондажи

 • Сондажни Услуги

Проектиране на сондажи в Крепча 7845

Сдружение на Професионалните Сондьори в България

Проектиране на сондажи от хидрогеолог с гарантирано качество и на най-ниски цени в Крепча 7845, ✅ Проектиране на сондажи в Крепча 7845 ☏ 0885055800. Проектиране на сондажи за клиенти намиращи се на или около адрес Крепча, община Опака, област Търговище, п.к.7845.

Откриване на вода

Сондажи от 10 до 450 метра

Ø от 130 до 200 мм

Обсадни тръби

Филтриращ филц

Почистване с Еърлифт

0885055800

България Well Drilling подкрепя дарителството

България Well Drilling отделя 5% за дарения от посочената цена в договор.

Проектиране на сондажи от хидрогеолог с гарантирано качество и на най-ниски цени в Крепча 7845, ✅ Проектиране на сондажи в Крепча 7845 ☏ 0885055800. Проектиране на сондажи за клиенти намиращи се на или около адрес Крепча, община Опака, област Търговище, п.к.7845.Чрез нас като изпълнител Вие ще Дарите!

Избери Кауза

 • Проектиране на сондажи

Какво трябва да направим преди започването на сондажните дейности!

Определя се водонаситената зона

Предварително трябва да се направи проучване къде точно е водата и ориентировъчно на колко метра ще излезе.

Методи

Най-често се извършва от хора с медни пръчки (багети), с махало или други. Това е един от най-бюджетните варианти, съответно и информацията от такова проучване е съвсем ориентировъчна.

Друг начин да се установи къде е водният пласт е с посещение от хидрогеолог  на мястото и с апаратура да се сканира терена.Те измерват съпротивлението на земните пластове и установяват къде има предпоставки за водонаситени зони. Извършва се хидрогеоложки доклад, като в него се дава информация за отделните земни пластове като: дебелина на пласта и неговата плътност, пористост и проницаемост, вододайни зони. В доклада се дават препоръки за крайната дълбочина  на сондажа. Този метод дава най-висока точност.

Разбира се никой от методите не може да даде 100% гаранция, че ще излезе вода на посоченото място. Колкото проучването е по-добро и колкото повече информация се събере , толкова и  шансовете за успех с водата са по-големи!

След като проучването е направено, се преминава към сондажните дейности. Сондьорите се ръководят по предварителната информация от проучването, като по време на сондирането има характерни показатели за наличието на вода в почвата и се избира крайната дълбочина на сондажа.

Цени за Проектиране на сондажи в Крепча 7845

 • Сондажни Услуги

Извършване на сондаж за вода

Удобно и евтино в дългосрочен план е черпенето на вода от собствен водоизточник, особено когато става въпрос за такъв с подпочвен характер, тъй като почти навсякъде в България има подпочвени води. Повечето подпочвени води в света се намира средно на около 60 метра, а в България тя може да бъде намерена на доста по-малка дълбочина. Сондажните услуги, които  извършваме чрез специализирана техника са с възможности за сондиране на голяма дълбочина. След като се извърши сондажа в него се позиционира тръба с прорези за проникване на водата. С цел предотвратяване на запушване и спиране на работата на сондажа около тръбите се насипва слой чакъл. След като бъде изграден сондажът той трябва да бъде прочистен и изпитан.

Услугата включва сондиране, поставяне на сондажна тръба, дренажна настилка и почистване до бистра вода. Цената на сондажа включва транспорта и използваните материали и се определя спрямо дълбочината и почвените условия на терена.

Проектиране на сондажи в Крепча 7845 чрез България Well Drilling & probuildersbg.com:

 1. Сондажи и кладенци за вода Крепча 7845
 2. Откриване на подземна вода Крепча 7845
 3. Сондажи за вода Крепча 7845
 4. Сондажни услуги Крепча 7845
 5. Геотермични сондажи Крепча 7845
 6. Почистване на сондажи Крепча 7845
 7. Цени за сондаж за вода Крепча 7845
Проектиране на сондажи в Крепча 7845

Резултат в Google:

 • Услуга: Проектиране на сондажи
 • Район: Крепча 7845

 • Сондажни Услуги

видове сондажи за вода Крепча 7845

проектиране на сондажи в Крепча 7845